NIP

basispsycholoog met zicht op GZ-opleiding

Medipsy Weert 5 September 2022

| Zicht op GZ opleiding | Weert | Basis psycholoog |

MediPsy is een kleine, klantvriendelijke GGZ-instelling, gelegen in een bosrijke omgeving in Weert.

Dankzij een samenwerkingsverband biedt MediPsy de mogelijkheid tot het volgen van de GZ-opleiding bij Rino Zuid met start in augustus 2023.

Via een detacheringsconstructie is er tevens de mogelijkheid om ingezet te worden op de afdeling medische psychologie van SJG Weert.

MediPsy biedt dus een zeer gevarieerde werkomgeving waarin zowel (neuro-) psychologische diagnostiek als behandeling geboden wordt. Het aanbod aan groepsbehandeling is nog volop in ontwikkeling.

We zijn op zoek naar een basispsycholoog met affiniteit voor de medische psychologie. Dat wil zeggen het interpreteren van neuropsychologisch onderzoek, het doen van screeningen ten behoeve van de indicaties voor maagverkleiningen en het verrichten van kortdurende behandeling van o.a. pijnpatiënten, hartpatiënten en patiënten met angst voor of door een medische ingreep. Kennis van EMDR strekt tot aanbeveling.

Werkdagen, werktijden en werkuren zijn in onderling overleg af te spreken.

We bieden een kleinschalige, enthousiaste werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Het volgen van de GZ-opleiding behoort, bij gebleken geschiktheid, tot de mogelijkheden.

Het werken via een zzp-constructie heeft de voorkeur vanwege de maximale flexibiliteit.

Sollicitatiegesprekken zullen eind september-begin oktober plaatsvinden.

Interesse? Neem voor meer info contact op (0495-796800) of stuur je schriftelijke sollicitatie en CV naar info@medipsy.nl ter attentie van Sabine Van Elst, klinisch psycholoog, tevens praktijkhouder van MediPsy.