NIP

Basispsycholoog

Spoor8 Bussum, Naarden 11 November 2022

| Naarden-Bussum | LOGO Verklaring | BAPD |

 

Spoor8 diagnosticeert en behandelt mensen met psychische problemen en waar mogelijk binnen onze expertise ook co-morbide psychopathologie. Spoor8 richt zich met name op angst/paniek, depressie, trauma/PTSS, ADD/ADHD en rouw en verliesverwerking.
Spoor8 is er op gericht optimale zorg te leveren aan haar patiënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering. Spoor8 werkt alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers, enkele medewerkers zijn daarnaast (in sommige gevallen) ook ervaringsdeskundig.

Wij streven ernaar dat iedere patiënt zich gezien en gehoord voelt en deskundig en respectvol benaderd wordt door al onze betrokken medewerkers. De kernwaarden die wij hanteren zijn:

Respect,  
Persoonlijke en integere aandacht,  
Authenticiteit,  
Deskundigheid en 
Betrouwbaarheid.

Spoor8 streeft ernaar een gezonde werkomgeving te bieden, zowel fysiek als mentaal. De organisatie streeft goede arbeidsomstandigheden, een gepaste wijze van leidinggeven, voldoende aandacht voor de individuele werknemer en een prettig sociaal klimaat na. Dit maakt onderdeel uit van een werkomgeving, waar medewerkers met plezier naartoe gaan. Een prettige werksfeer is ontzettend belangrijk voor het werkplezier en de productiviteit van mensen.

Spoor8 is klein, sfeervol en dynamisch en zetelt op een unieke locatie in ’t Gooi te Bussum.

Wij hebben thans meerdere plekken voor een;

Basispsycholoog

Wij bieden een functie aan waarbij je actief deel uitmaakt van het intaketeam op een sfeervolle, prettige en prachtige werkplek; twee mooie villa’s in het groen (op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum). Je werkt nauw samen met enthousiaste en gedreven collega’s.

Voor de functie basispsycholoog zoeken wij afgestudeerden (WO) psychologen met liefs één of meerdere jaren ervaring, veerkrachtig is en met beide benen op de grond staat.

Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent recht door zee. Je bent bij Spoor8 een wezenlijk onderdeel van het gehele team. Daarom zoeken wij mensen die graag samenwerken en vanuit een maatschappelijk belang gezamenlijk hun doelstelling nastreven. Het welzijn van onze cliënten staat altijd op nummer één; wij trachten immer goede, intensieve en oprechte zorg te leveren op een zeer respectvolle wijze waarbij we denken vanuit mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Dit doen we gezamenlijk als team, een goede sfeer onderling is daarbij net zo essentieel.

In deze functie word je ondersteund door psychiaters, klinisch psychologen, GZ-psychologen en de manager van het intakecentrum (psycholoog). Je krijgt supervisie en intervisie. Je neemt deel aan de MDO’s, de teamvergaderingen en na verloop van tijd krijg je natuurlijk de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

De zeer goed verzorgde lunch gebruiken we iedere dag samen met het hele team.

Taken 

In de functie van casemanager / psycholoog ben je de spin in het web van het intakecentrum. Je begeleidt het gehele proces rondom de intakes; je zorgt dat alles voorbereid is als de daadwerkelijke intake plaatsvindt en je voert deze ook samen met de regiebehandelaar uit. Je hebt dus een actieve rol in het intakeproces. Vervolgens beslis je samen met het intaketeam welke behandeling het beste past en regel jij alles rondom de behandeling. Tevens ben jij de contactpersoon voor de naasten, de partnerklinieken en andere instanties.

Na een periode als casemanager gewerkt te hebben word je opgeleid tot behandelaar om deze functie daarna ook zelfstandig te kunnen vervullen, een combinatie functie behoort zeker  tot de mogelijkheden (afhankelijk van jouw ervaring).

Functie-eisen 

Je hebt een WO opleiding Psychologie afgerond bent in het bezit van een LOGO verklaring of BAPD. Je staat stevig in je schoenen en je beschikt over een goed gevoel voor humor. Je bent besluitvaardig. Je durft intensief samen te werken in een klein, maar ervaren team.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao ggz.  Je kunt uiteindelijk intern doorgroeien en opleidingen volgen (denk aan CGT basiscursus of andere verdiepingen).

Heb je interesse in deze leuke afwisselende functie, stuur dan je motivatie en cv naar: jpdamme@spoor8.nl