NIP

13/10 Acht autoriteiten over bekende psychische stoornissen

The School of life Online 2 September 2022

Acht autoriteiten over bekende psychische stoornissen

De psychiatrie is een jong vakgebied en er worden doorlopend nieuwe ontdekkingen gedaan. Definities veranderen, kennis over de werking van onze hersenen groeit snel en er worden nieuwe behandelmethodes ontwikkeld. In deze online reeks geven acht vooraanstaande psychiaters en psychologen college over veelvoorkomende psychische stoornissen van onze tijd, waarna ze worden geïnterviewd door Damiaan Denys.

 

Ons doel is eenvoudiger dan de inhoud: we willen helderheid scheppen in het ontstaan, de kenmerken en consequenties van psychische aandoeningen en handvatten bieden om ermee te leren omgaan: voor patiënt, voor de omgeving en voor zorgprofessionals. Daarnaast nemen we je mee in de verschillende theorieën, debatten en hedendaagse onderzoeken die het vakgebied van geestelijke gezondheid rijk is. Breng je kennis over bijvoorbeeld borderline, bipolaire stoornis, narcisme en verslaving op een hoger niveau met de beste experts in de GGZ.

 

Deze nieuwe kennisreeks wordt vanaf 13 oktober 20:00 acht weken lang uitgezonden vanuit de studio van The School of Life in Amsterdam en volg je live via Zoom. Ook kan je tot vier weken na de laatste uitzending alle colleges terugkijken. Elke avond begint met een college van een expert over de psychische stoornis die die avond centraal staat. Daarna wordt de gast geïnterviewd door psychiater Damiaan Denys en kan je live vragen stellen en meepraten via chat en de Q&A.

URL:

https://www.theschooloflife.com/amsterdam/events/psychiaters-over-psychische-stoornissen/?utm_source=colla&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=22_stoornissen_nip