NIP

Home Studenten Vacatures SPS-NIP Landelijk Bestuur (NL)

Vacatures Landelijk Bestuur (NL)

Vacatures Landelijk Bestuur

Ben jij ambitieus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zet je een jaar lang 32 uur per week in voor alle psychologiestudenten in Nederland! Onderscheid jezelf van alle andere psychologiestudenten als bestuurslid van het Landelijk Bestuur van SPS-NIP. 

De Sectie Psychologie Studenten (SPS) is een onderdeel van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de landelijke beroepsvereniging van en voor psychologen. SPS-NIP helpt studenten de stap van hun studie naar het werkveld te maken. Door middel van onze activiteiten (o.a. lezingen, workshops en excursies) geven we een kijkje in het werkveld. De Beroepscoaches staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met de Stagebank heb je binnen no time je droomstage gevonden. SPS-NIP opent de deuren, slaat de brug naar het werkveld en helpt je bij deze overstap. 

Het Landelijk Bestuur bestaat uit zes functies: voorzitter, secretaris, financieel coördinator, pr-functionaris, stedelijk bestuurcoördinator en netwerkcoördinator. Deze functies wisselen op verschillende momenten (juli of februari). Je bestuursjaar bij SPS-NIP begint op 1 februari 2024 en zal één jaar duren. Je werkt 32 uur per week, zowel vanuit huis als op het NIP-kantoor in Utrecht. Hier tegenover staat een volledige collegegeldvergoeding, een bestuursbeurs, een bestuurstelefoon en een bestuurslaptop. Naast een uitdagende werkweek is er ook genoeg ruimte voor gezellige borrels, etentjes, weekendjes weg en een congres in het buitenland! 

Per 1 februari zijn wij daarom opzoek naar een pr-functionaris. Als pr-functionaris ben je eindverantwoordelijk voor de promotie, de sociale media en de website van de sectie. Daarnaast begeleid je de Promotiecommissie en houd je je bezig met het bedenken en ontwerpen van goodies.

Lijkt het je fijn om even met het huidige bestuur te kletsen over wat je precies kan verwachten van een bestuursjaar of om laatste twijfels weg te nemen? Stuur dan een mailtje naar: solliciterenlb@spsnip.n

Lijkt het je fijn om met één van de huidige bestuursleden te praten over een bestuursjaar? Stuur ons een berichtje via Instagram of stuur een mailtje. We staan hier zeker voor open! 

Aniek van der Sanden (huidig Pr-functionaris) email | 0626512384

Spreekt een bestuursjaar jou aan en ben jij bereid om je een jaar lang 32 uur per week in te zetten voor SPS-NIP? Dan ben jij wie wij zoeken! Solliciteer vóór 17 november door het mailen van je motivatiebrief en je cv naar solliciterenlb@spsnip.nl. 

SPS-NIP is er voor álle psychologiestudenten. Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons, ongeacht gender, etniciteit, religie, geaardheid en gezondheid.