NIP

Home Stagebank Bijbaan – Young professionals

Bijbaan – Young professionals

Ervaring opdoen tijdens je studie of een toffe startersfunctie? Wil je geen nummer zijn, wel goede begeleiding en ontwikkelingskansen krijgen, houd je net als wij niet van gemuts én ben je gewoon op zoek naar een hele leuke baan? De Zorgfabriek is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op Young Professionals binnen de zorg- en onderwijssector.

Starters

Wij werken met (Young) Professionals: studenten, pas afgestudeerden of medewerkers met een aantal jaar werkervaring zijn allemaal welkom. De Zorgfabriek heeft veel vertrouwen in deze groep. Young Professionals zijn gemotiveerd en flexibel, stralen positieve energie uit, kunnen out of the box denken en zijn leerbaar. Eigenschappen die goed werken in zorg en onderwijs en vaak voor een frisse wind zorgen in een organisatie!

Het juiste type

Ervaring zegt niet alles geloven wij bij De Zorgfabriek. In veel functies, zeker binnen de zorgsector, geeft vaak uiteindelijk het type persoon de doorslag. Onze kantoormedewerkers hebben allemaal een zorgachtergrond en kunnen hierdoor goed en gemakkelijker een inschatting maken welk type persoon in welke functie past. Als starter of tijdens je studie is het vaak lastig een studie gerelateerde baan te vinden en ergens binnen te komen. Wij hopen voor jou een springplank te zijn!

Goede werkgever

Je moet goed voor je medewerkers zorgen. Daarom zijn medewerkers bij ons geen nummer. Vanaf de start wordt gekeken naar jouw wensen en ambities zodat je op de juiste plek aan de slag kan gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot werkbegeleiding en worden er regelmatig trainingen en opleidingen aangeboden.

Kansen

Welke banen komen er bij ons langs? Denk aan functies als medewerker wijkteam (18- en 18+), gezinscoach,  gedragswetenschapper en intensief gezinsbegeleider. Maar ook persoonlijk begeleider (van jongeren en (jong) volwassenen die begeleid wonen), ambulant begeleider, hulpverlener passend onderwijs of leerkracht binnen het (speciaal) onderwijs.  Of wat denk je van een functie als zorgcoördinator, beleidsmedewerker, groepsbegeleider of coach?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Kijk dan even op onze site www.dezorgfabriek.nl of maak een afspraak met één van de talentcoördinatoren voor een vrijblijvend loopbaangesprek. Je kunt ook binnen lopen op de Nieuwe Rijn 50 in het centrum van Leiden of op de Heresingel 8 in het prachtige Groningen. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd. Wie weet tot binnenkort!