NIP

Bijbaan academisch adviesbureau

UniPartners is een academisch adviesbureau, opgericht in 1987 met als doel het bedrijfsleven van academische kennis te voorzien en studenten praktijkervaring te bieden. De 11 verschillende vestigingen in 11 verschillende universiteitssteden voeren op projectmatige basis opdrachten uit voor het bedrijfsleven. Jaarlijks lossen ongeveer 300 studenten vraagstukken op en brengen hierover advies uit naar organisaties.

Elke vestiging is verbonden met de nabij gelegen universiteit. Elke vestiging heeft dan ook specialisaties gebaseerd op de studierichtingen van de universiteit in kwestie. Zo zijn bepaalde vestigingen gericht op bedrijfskundige vraagstukken en focussen andere vestigingen zich meer op technische oplossingen. Door ons landelijke netwerk kunnen wij uw organisatie bij elk soort vraagstuk van dienst zijn. Onze lokale vestigingen zijn al jarenlang actief in het bedrijfsleven van de regio. Zodoende is zaken doen met UniPartners zeer vertrouwd en is er voldoende kennis van de markt aanwezig om u tot dienst te zijn.

De meest voorkomende projecten zijn te verdelen in de onderstaande categorieën: Brainstorm, duurzaamheid, financieel, juridisch, marketing, marktonderzoek, productontwikkeling, strategie- en organisatie en technisch.

Interesse? Kijk dan voor meer informatie op: www.unipartners.nl/diensten