NIP

Home Stagebank Stage orthopedagoog – OPPN

Stage orthopedagoog – OPPN

Home - Orthopedagogische en Psychologische Praktijk Nijs

Wij zijn opzoek naar een student die ervaring wil opdoen binnen een groeiende, vrijgevestigde praktijk in Brielle. Ben jij beschikbaar vanaf september 2023 tot en met juni 2024 voor minimaal 2 dagen per week en ben jij leergierig, nieuwsgierig en heb je zowel behoefte aan samenwerking als zelfstandigheid en ben je woonachtig in de regio, dan zijn wij opzoek naar jou.

Wij bieden een stageplaats aan waarbij er veel ervaring opgedaan kan worden met betrekking tot het geven van behandelingen en uitvoeren van diagnostiek. Wij bieden (kortdurende) hulp voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. Daarnaast begeleiden wij ouders en/of scholen.  Zowel enkelvoudige problematiek als complexe problematiek (vaak in samenwerking met andere collega’s) zijn aan de orde van de dag. Het behalen van je BAPD behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de praktijk verwijzen wij je naar de website.

Heb jij vragen of hebben wij je interesse gewekt, dan horen wij graag van je. Voornemens is om de sollicitatiegesprekken eind mei/begin juni te laten plaatsvinden.

Petra Nijs

Register Psycholoog NIP/ Kinder- & Jeugd
NVO Orthopedagoog

EMDR Therapeut
Speltherapeut
Certified Cogmed Coach

Orthopedagogische Praktijk Petra Nijs
Bezoekadres: Gooteplein 5B1, 3232 DA Brielle
Tel. 06-15123954
e-mail info@oppn.nl
website www.oppn.nl