NIP

Home Stagebank Stage Gedragskundige – Raeger Autismecentrum

Stage Gedragskundige – Raeger Autismecentrum

Raeger Autismecentrum is per direct op zoek naar studenten voor drie tot vier dagen per week. Ben je geïnteresseerd in ons werk en ben je een Masterstudent WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek dan is Raeger Autismecentrum dé plek voor jou!

Tijdens je stage als gedragsdeskundige houd je je bezig met het bevorderen van de cognitieve en sociale vaardigheden van kinderen met autisme. Je wordt opgeleid om als gedragsdeskundige aan de slag te gaan. Tijdens je stage werk je aan de volgende leerdoelen:

  • Behandeling en begeleiding. Je werkt op basis van de ABA -methode die we bij Raeger hanteren voor de behandeling van kinderen met autisme.
  • Zorgproces onder de knie krijgen: schrijven van een behandelplan, meten van de voortgang van de kinderen met behulp van datasheets en VB-MAPP, voeren van oudergesprekken.
  • Gedurende je stage heb je veel contact met ouders. Samen met de mentor van jouw groep bereid je tussentijdse evaluatiegesprekken en maandelijkse oudertrainingen voor.
  • Flexibiliteit. Het kunnen overschakelen naar en uitvoeren van diverse taken. Je bent op meerdere groepen inzetbaar en werkt met verschillende leeftijden.
  • Omgaan met collega’s. Samenwerking, mening uiten, hulpvraag stellen, omgaan met bedrijfsregels.

Jouw profiel

  • Je bent bezig met je Master WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek.
  • Je bent drie tot vier dagen per week beschikbaar voor de periode van zes maanden.
  • Je wilt graag praktijkervaring opdoen met begeleiding en behandeling van kinderen met autisme.

Wat bieden wij?

Als stagiaire bieden wij je een vergoeding van € 170,- per maand inclusief reiskosten. Daarnaast bieden wij je een mooie leerplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers. Tijdens je stage volg je een 40 uur durende training op het gebied van ABA en ontvang je begeleiding van BCBA gecertificeerde behandelaars. Ook neem je deel aan diverse interne trainingen. Het behalen van de basisaantekening diagnostiek is bij ons niet mogelijk. Raeger is een snelgroeiende stichting. Wie weet wat we je kunnen bieden als je je stage met succes hebt afgerond!

Reageren?

Stuur je motivatie en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie stage’, naar de afdeling HRM: solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam. Voor meer informatie bel 020- 4166469