NIP

Home Stagebank Stage A&O – AVOP

Stage A&O – AVOP

AVOP is op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige stagiair(e) die affiniteit heeft met organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Je zal tijdens je stage inzichten opdoen in de assessment-branche en bovendien is er ook veel ruimte voor je eigen ontwikkeling.

AVOP is een succesvol en groeiend adviesbureau dat mensen en organisaties in beweging brengt. Wij verbinden mensen en organisaties zodat zij elkaar versterken en samen groeien. Wij werken samen met onze klanten aan oplossingen die organisaties helpen haar doelen te bereiken. Daarbij bekijken we vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en inzichten; denk aan veranderkunde, psychologie en bedrijfskunde. Nieuwsgierigheid drijft ons daarbij.

Met gerichte interventies mobiliseren wij het zelflerend vermogen en de krachten die schuilen in organisaties. Wij bewegen mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van de afgesproken doelstellingen én voor de eigen ontwikkeling. Dit doen wij door mensen bewust te maken van de organisatiedoelen en hun inzicht te vergroten in persoonlijke waarden, doelen en competenties. Het in lijn brengen van deze persoonlijke doelen en de organisatiedoelstellingen is wat ons betreft de basis voor duurzame verandering.

De stage

Tijdens de stage krijg je zicht op het assessmentproces in de breedste zin van het woord: de praktijk zien én zelf actief meemaken. Je doet kennis op, levert een bijdrage aan de interne organisatie, loopt mee met de psycholoog en gaat zelf rapporten schrijven. Als je voor je opleiding een onderzoek moet doen, kan dit gaan over een assessment-gerelateerd onderwerp.

Wat ga je verder doen?

  • Je onderhoudt contact met opdrachtgevers en deelnemers voor de planning en voorbereiding van assessments;
  • Je begeleidt de deelnemers gedurende de assessment dag;
  • Je krijgt inzicht in de assessmentmethodiek;
  • Samen met de adviseur neem je assessments af (observeren rollenspellen, interviewen, schrijven rapporten etc.);
  • Je voert administratieve werkzaamheden uit  t.b.v. assessments e.a.;
  • Je krijgt ook inzicht in andere takken waarin AVOP actief is, zoals recruitment, (loopbaan)coaching en organisatieadvies;
  • Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten, ontwikkelpunten en toekomstige loopbaan door middel van coaching.

Dus: ben jij initiatiefrijk, nieuwsgierig en geïnteresseerd in deze tak van de psychologie? Beschik je over organisatorische en planmatige skills? Én ben je voor minimaal 3 dagen per week 3 maanden beschikbaar? Stuur dan snel je motivatie en CV naar recruitment@avop.nl t.a.v. Suzan Verbeek.