NIP

Home Stagebank Onderzoeksstage – Parnassia

Parnassia Groep - Wikipedia

Ben je op zoek naar een veelzijdige stageplek waarin je ervaring op kunt doen binnen de verslavingszorg en veel contact hebt met jongeren? Dan is dit misschien wel de stageplek voor jou!

Wat is Recab?

Voor de Rewards for Cannabis Abstinence (RECAB) study zijn we op zoek naar studenten die ons team komen versterken.
De dataverzameling voor het onderzoek gaat naar verwachting half oktober van start.
In de RECAB-studie onderzoekt het Parnassia Addiction Research Centre (PARC) de effectiviteit en kosteneffectiviteit van Contingentie
Management voor de behandeling van cannabisverslaving bij jongeren van 16 t/m 22 jaar.
Contingentie Management (CM) bestaat uit het structureel en systematisch belonen van ‘goed’ gedrag, in dit geval het niet gebruiken van cannabis.

 

Inhoud stage

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het kader van een onderzoeksstage/ masterscriptie meehelpt met de verzameling en verwerking van de data van deelnemende jongeren.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden en afnemen van metingen bij jongeren en het verwerken van de onderzoeksgegevens. Ook zul je ervaring opdoen met allerlei taken die onderdeel zijn van het uitvoeren
van een RCT-onderzoek.
Verder is het mogelijk om je scriptie te schrijven op een dataset van het PARC, onder begeleiding van een onderzoeker bij PARC en de onderwijsinstelling.

Overige belangrijke informatie:

De werkzaamheden vragen om een flexibele en actieve houding. We zoeken een goed georganiseerde, zorgvuldige en betrouwbare student die voor minimaal 6 maanden, 24 uur per week beschikbaar is. Ook goede communicatieve vaardigheden zijn voor deze stage belangrijk.
Omdat het onderzoek in verschillende regio’s (Brabant, en Zuid- en Noord-Holland) plaatsvindt, heb je een ov- studentenkaart nodig.

Wanneer je stage loopt bij Parnassia Groep, krijg je een stagevergoeding van 357 euro bruto op basis van 36 uur.

Meer informatie; www.recab-study.nl

Solliciteren kan hier:

www.parnassiagroep.nl/werken-en-leren/stages of stuur je CV en motivatiebrief naar Renske Spijkerman en
Eva Garssen.

renske.spijkerman@brijder.nl
e.garssen@parnassiagroep.nl