NIP

Home Stagebank HR stage – Dental Care Professionals

HR stage – Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is gespecialiseerd in werving en selectie, HR-advies en praktijkbemiddeling voor tandartspraktijken. Vanuit Bussum werken wij met een professioneel en enthousiast team voor onze klanten en kandidaten. Ben jij een student HBO HRM of Toegepaste Psychologie en zie jij jouw toekomst in recruitment en werving en selectie? Dan bieden wij een stageplaats waar je veel kunt leren en waarin je goed begeleid wordt.

Je doet praktische kennis op van:

  • competentie gericht interviewen volgens de STAR-methode
  • het gericht zoeken van kandidaten via verschillende wervingskanalen, waaronder social media
  • het opstellen van een functieprofiel
  • het toepassen van recruitment software als hulpmiddel voor snel en effectief matchen
  • het maken van profielschetsen

Daarbij is er ruimte voor eigen input met betrekking tot het formuleren van een stage- of onderzoeksopdracht. Is er een bepaald onderwerp op het gebied van werving en selectie waarin jij je wilt verdiepen of onderzoek naar wilt doen? Wij horen het graag.

Onze organisatie

Dental Care Professionals bestaat uit een enthousiast en professioneel team van 12 personen. Vanuit ons kantoor in Bussum werken wij voor tandartspraktijken en kandidaten in heel Nederland. Ons kantoor is prima bereikbaar vanaf de NS-stations Naarden-Bussum en Bussum-Zuid.

Tijdens je stage word je goed begeleid door ervaren professionals in werving- en selectie.

Arbeidsvoorwaarden

– Stagevergoeding
– Reiskostenvergoeding

Interesse?

Heb je interesse in deze stageplaats in Bussum? Neem contact op met Marlies van der Vooren via onderstaande contactgegevens voor het maken van een afspraak.

Contactpersoon

Marlies van der Vooren
T: +31 35 6959 505
M: +31 6 1320 6179