NIP

Home Stagebank Bijbaan Begeleider – Prodeba

Begeleider – Prodeba

Prodeba zoekt begeleiders (5-24 uur per week).

Wat ga je doen?

Je geeft (groeps)begeleiding aan kinderen en (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, onder supervisie van een psycholoog/ orthopedagoog. Je werkt met elkaar aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je geeft begeleiding in de situatie waar de problemen spelen. Als een cliënt bijvoorbeeld angstig is voor het openbaar vervoer, dan ga jij met de cliënt oefenen om met het openbaar vervoer te gaan. Mocht je hier interesse voor hebben, kun je ook ingezet worden binnen de beschermde woonlocaties in Leiden/ Alphen aan den Rijn of bij groepsbegeleiding.

Naast het geven van begeleidingen hou jij je ook bezig met de volgende werkzaamheden:

 • je schrijft na afloop van ieder begeleidingsmoment een objectieve rapportage in het online cliëntdossier;
 • je stemt de begeleiding af met de betrokkenen van de cliënt;
 • je signaleert tijdens de begeleiding de bijzonderheden en het welzijn van de cliënt en stelt de zorgcoördinator hiervan op de hoogte;
 • je sluit regelmatig aan bij de evaluatiegesprekken met de zorgcoördinator, de cliënt en ouders/ verzorgers en eventuele overige betrokkenen.

Werkdagen en tijden 

Het is een functie voor 5 tot 24 uur per week. Om zorgcontinuïteit te bieden aan cliënten vinden wij het belangrijk dat je minimaal één kalenderjaar beschikbaar bent. Je kunt zelf je beschikbaarheid opgeven. Dit is erg flexibel, zo kun je van maandag t/m zondag zowel overdag als in de avond werken.

Je bent veelal zelfstandig onderweg bij cliënten in omgeving Leiden, Bollenstreek, Hoofddorp, Den Haag, Zoetermeer of Haarlem. Hierin wordt natuurlijk rekening gehouden met jouw woonplaats en reistijd.

Wat wij bieden 

 • Dé kickstart om jouw carrière tijdens jouw studie te starten binnen een ambitieuze en professionele organisatie. Hier leg jij de basis voor jouw verdere loopbaan!
 • Een kans om je gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om je kennis te verbreden in de praktijk door het toepassen van de theorie, die je tijdens jouw studie leert.
 • Een marktconform salaris.
 • Een werkplek binnen een organisatie waar er volop ruimte is voor jou om op persoonlijk- en professioneel vlak te groeien.

Wat wij vragen 

 • Je bent recent afgestudeerd of nog studerend (ortho)pedagogiek, psychologie, sociologie, culturele antropologie, pabo, academische pabo, social work, jeugd en opvoedproblematiek, (h)alo, toegepaste psychologie of mbo maatschappelijk werk.
 • Je bent minimaal 5 uur per week en minimaal 1 kalenderjaar beschikbaar.
 • Je bent gericht op samenwerking, het leveren van maatwerk en optimale begeleiding van onze cliënten.
 • Je bent flexibel en proactief.
 • Je hebt een professionele en verantwoordelijke houding met goede communicatieve vaardigheden.

Over Prodeba 

Prodeba is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie die continu in ontwikkeling is waardoor er ruime kansen zijn tot professionele en persoonlijke groei. De cultuur is open, direct, innovatief, mensgericht en (positief) kritisch met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Prodeba denkt vooral in mogelijkheden.

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geworden én voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie verder te bespreken.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact op met Renée Hendrickx (HR medewerker) op 071-580369

Prodeba B.V. – Postadres: Hofweg 1, 2381 EX Zoeterwoude

E-mail: info@prodeba.nl – Tel. 071-5803695 – Website: www.prodeba.nl