NIP

Home Stagebank Assessments Curaçao – Balance

Assessments Curaçao – Balance

De stage heeft tot doel het verrichten van het (afstudeer)onderzoek en onder begeleiding opdoen van relevante ervaring binnen het stage bedrijf. Je draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van assessments als onderdeel van werving- en selectieprocedures en ontwikkeltrajecten op individueel- en teamniveau.

De stage heeft een opleidend en voorbereidend karakter en zal leiden tot het beoogde leerdoel. Het programma zal de stagiaire in staat stellen het afstudeeronderzoek te voltooien en praktische werkervaring op te doen.

Requirements

Je bent geïnteresseerd in de menselijke natuur en geboeid door wat mensen drijft. Je hebt een onderzoekende aanpak en toetst je indrukken zorgvuldig. Je bent in staat om goed te luisteren en je bevindingen op heldere wijze te vertalen. Je bent je bewust van de invloed van je eigen gedrag op anderen. Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een leergierige en proactieve instelling en bent kritisch ten aanzien van de kwaliteit van je eigen werk.

Benefits

Stagevergoeding van NAFL 500,- pm (+/- 250 euro)

Company profile

Balance Assessment & Organization Development is een gevestigde naam in het Caribisch gebied als het gaat over het begeleiden van assessment en organisatie- en team ontwikkelingstrajecten. Binnen Balance zijn onze adviseurs toonaangevend op hun vakgebied, worden klantvragen vooropgesteld en leveren we wat we beloven. Zowel in Nederland, als op Curaçao en op alle eilanden van Caribisch Nederland hebben de adviseurs van Balance zeer veel ervaring in het vormgeven en begeleiden van organisatie-, team- en individuele-ontwikkelingsvraagstukken.

Bij Balance gaat het niet alleen om het opleveren van documenten; het gaat vooral om het daadwerkelijk laten functioneren van de organisatie. Het primaire aandachtsgebied van ons bureau is dan ook ‘change’. Onder change verstaan wij het begeleiden van organisatieverandering en persoonlijke ontwikkeling. Daar wordt invulling aan gegeven vanuit onze expertise op de drie onderliggende aandachtsvelden Organisatie en functiehuis inrichting, HR-beleid en instrumenten en het coachen en ontwikkelen van teams en individuele medewerkers. In dit laatste segment valt ook het vormgeven van loopbaanpaden en het inzicht creëren in persoonlijkheidsstructuren door het uitvoeren van selectie- en ontwikkel assessments.

How to apply

Geïnteresseerden sturen CV en motivatiebrief aan Chryssanti Julián via julian@balancecaribbean.com. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vragen of opmerkingen kunnen ook per e-mail gericht worden aan genoemde persoon of telefonisch via (+5999) 736-7482.