NIP

Assessments Curaçao

De stage heeft tot doel het verrichten van het (afstudeer)onderzoek en onder begeleiding opdoen van relevante ervaring binnen het stage bedrijf. Je draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van assessments als onderdeel van werving- en selectieprocedures en ontwikkeltrajecten op individueel- en teamniveau.

De stage heeft een opleidend en voorbereidend karakter en zal leiden tot het beoogde leerdoel. Het programma zal de stagiaire in staat stellen het afstudeeronderzoek te voltooien en praktische werkervaring op te doen.

Requirements

Je bent geïnteresseerd in de menselijke natuur en geboeid door wat mensen drijft. Je hebt een onderzoekende aanpak en toetst je indrukken zorgvuldig. Je bent in staat om goed te luisteren en je bevindingen op heldere wijze te vertalen. Je bent je bewust van de invloed van je eigen gedrag op anderen. Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een leergierige en proactieve instelling en bent kritisch ten aanzien van de kwaliteit van je eigen werk.

Benefits

Stagevergoeding van NAFL 500,- pm (+/- 250 euro)

Company profile

Balance Consultancy Group BV. (Balance) is een organisatie adviesbureau gevestigd op Curaçao en werkzaam op alle eilanden van de Dutch Caribbean en Suriname. Create, Improve en Inspire, daar staan wij voor. Onze klanten adviseren wij op het brede terrein van HRM en strategie, organisatie­ en beleidsontwikkeling, recruitment en communicatie. Binnen de assessmentpraktijk van Balance helpen wij organisaties met het zorgvuldig selecteren van nieuwe medewerkers en het ontwikkelen van het aanwezige talent in de organisatie.

How to apply

Geïnteresseerden sturen CV en motivatiebrief aan Iris Adams via adams@balancecaribbean.com. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vragen of opmerkingen kunnen ook per e-mail gericht worden aan genoemde persoon of telefonisch via +5999 7378831.