NIP

Home Secties Sectie Startende psychologen Sectiebestuur Startende psychologen

Sectiebestuur Startende psychologen

Het sectiebestuur bestaat uit de volgende personen. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

Jeroen van Raak

Voorzitter

Bea Kovacs

Penningmeester

Eline van de Hondel

Secretaris

Katti Jensen

PR-functionaris

Renske Jonker

Algemeen bestuurslid

Jeroen van Raak (voorzitter)

Hi! Mijn naam is Jeroen van Raak. Sinds begin 2021 werkzaam als WO-psycholoog in de verslavingszorg bij een praktijk in Amsterdam en Utrecht. Daar werk ik met veel plezier en toewijding. Dit bestuur doe ik al een tijdje, eerst betrokken als masterstudent vanuit SPS-NIP. Het was toen enorm interessant om te leren van mijn bestuursgenoten wat er speelde in het werkveld. Maar nu ik daar zelf ook in beweeg merk ik dat het nog meer prikkelt om mij voor de belangen en positie van de startende psycholoog in te zetten. Als voorzitter probeer ik hier mijn steentje aan bij te dragen. Informatie doorspelen over veranderingen, activiteiten organiseren en ideeën/zorgen kunnen delen binnen de vereniging en daarbuiten zijn in mijn optiek hierin de kerntaken.

Mocht je over deze (of andere zaken) met mij in contact willen komen, zoek ons dan via de mail even op!

 

Bea Kovacs (penningmeester)

Hoi! Mijn naam is Bea Kovacs. Sinds vorig jaar ben ik penningmeester in het bestuur van de Startende Psychologen bij het NIP. In de afgelopen jaren heb ik als psycholoog en praktijkondersteuner GGZ in Amsterdam en in Den Haag gewerkt met mensen met de meest voorkomende psychische problemen. Mijn interesse ligt bij psychotrauma en interculturele psychische zorg, waar mijn huidige werkgever in Leiden een expertise in heeft. Ik werk ook in een asielzoekerscentrum als POH GGZ. Ik gebruik mijn eigen ervaringen en kijk naar waar jonge psychologen op de werkvloer tegenaan kunnen lopen. Ik vind het belangrijk om deze groep te vertegenwoordigen, en ook leuk om activiteiten te organiseren en met elkaar te sparren. Voor het eerst aan de slag gaan als psycholoog kan spannend en uitdagend zijn. We ondersteunen je hier graag bij! Heb je een vraag of opmerking? Je kan mij via mail bereiken.

 

Eline van de Hondel (secretaris)

Hoi starters!
Ik ben Eline, 23 jaar oud en sinds de zomer secretaris binnen de sectie Startende Psychologen van het NIP. Momenteel ben ik mijn master ‘Neuropsychology’ aan de Universiteit Utrecht aan het afronden en ligt mijn interesse op werkgebied binnen de ouderenzorg! Het laten horen van de stem van beginnende psychologen is mijn motivatie om actief te zijn binnen deze leuke sectie, aangezien ik zelf zo nu en dan ook het gevoel heb overweldigd te raken als starter op deze arbeidsmarkt en wat er allemaal bij komt kijken als je net van de universiteit af komt!

 

Katti Jensen (PR-functionaris)

Mijn naam is Katti, 29 jaar oud. Sinds een aantal maanden ben ik verantwoordelijk voor de PR taken binnen de Sectie Startende Psychologen van het NIP. Momenteel werk ik als psycholoog aan de Universiteit van Leiden, waar ik behandeling geef aan studenten van zowel een Nederlandse als internationale achtergrond. Hiervoor heb ik bij PsyQ gewerkt, waar ik klachten zoals angst, depressie en persoonlijkheidsproblematiek heb behandeld. Ik leer steeds meer hoe belangrijk het is om niet alleen voor je client te zorgen, maar ook voor jezelf. Mijn motivatie om lid te worden van deze sectie is om een gemeenschap te creëren, waar wij als starters elkaar kunnen ondersteunen, en kunnen leren van elkaar. Hoe meer aandacht er is voor de behoefte van starters, en hoe meer wij bij elkaar komen, hoe beter wij ons beroep kunnen uitvoeren!

Mocht je met mij in contact willen komen, stuur mij dan gerust een mailtje of een berichtje via LinkedIn!

 

Renske Jonker (Algemeen bestuurslid)

Ik ben Renske, 25 jaar en ben na mijn studententijd in Groningen blijven hangen. Ik werk als wo-psycholoog bij Synaeda in Heerenveen. Daar geef ik CGT bij verschillende matige vormen van psychische problemen, doe onderzoek naar ADHD, ASS en IQ en voer intakegesprekken. Ik vind het belangrijk om naast het werk inhoudelijk, me ook op beleidsniveau in te zetten voor de cliënten om de best mogelijke zorg te verlenen. Daarbij vind ik ook het welzijn van de psycholoog belangrijk. Hierbij gaat het om scholing, richtlijnen, toegang tot relevante informatie, titelbescherming, verwachtingen en de werkdruk. Ik zou in mijn bestuursperiode graag bijdragen aan deze grotere processen. Ik ben bereikbaar via LinkedIn en het NIP.