NIP

Home Secties Sectie Revalidatie Werkgroepen Revalidatie

Werkgroepen Revalidatie

Vaste bestuurswerkgroepen richten zich op regelmatig terugkerende activiteiten of onderwerpen. Daarnaast zijn er ad-hoc tijdelijke werkgroepen om in te springen op actuele onderwerpen.

  • Bestuurswerkgroep nieuwsbrief verzorgt elk jaar de uitgave van de nieuwsbrieven.
  • Bestuurswerkgroep Richtlijnen zet zich in voor het ontwikkelen van richtlijnen op verschillende gebieden van de revalidatiepsychologie. Beoordeelt daarnaast richtlijnen van anderen.
  • Bestuurswerkgroep Onderzoek streeft er naar om elk jaar een aantal minisymposia te organiseren waarin de verbinding wordt gelegd tussen onderzoek en praktijk.
  • LOOK, Platform Cognitieve Revalidatie en ondersteunde externe werkgroepen
    Met Diana Wiegerink hebben we een afgevaardigde namens ons bestuur in LOOK (Landelijk Overleg Onderwijs en Kinderrevalidatie – netwerklook.nl).
  • Landelijke Werkgroep CardioPsychologie (LWCP)
    De (LWCP) is aangehaakt bij de secties PAZ en Revalidatie van het NIP. De LWCP bestaat uit ruim 30 psychologen die werken met hartpatiënten (in ziekenhuizen en revalidatiecentra) en psychologen die betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek bij hartpatiënten (vanuit de universiteiten). Werkgroepleden zijn <Vacature>, voorzitter en Mw. K. Meijs (Karlijn), secretaris. Meer weten of deelnemen? Neem contact op met de secretaris via LWCP.NIP@outlook.com.

Nationale beeldbank