NIP

Home Secties Sectie Neuropsychologie Sectiebestuur Neuropsychologie

Sectiebestuur Neuropsychologie

Het sectiebestuur bestaat uit de volgende personen.
Er staat nog een vacature voor een bestuurslid open.

Anne Buunk

Voorzitter

Vera van Stek

Secretaris

Daniëlle Boelen

Penningmeester

Michel Nelwan

Algemeen bestuurslid

Alex Knipping

Algemeen bestuurslid

Niels Walraven

Student in Sectie

Missie

De missie van de sectie Neuropsychologie is het bevorderen van de kwaliteit van de klinisch neuropsychologische beroepsuitoefening.

De sectie Neuropsychologie zet zich in voor het waarborgen van de kwaliteit van neuropsychologische diagnostiek, behandelcompetenties en het aandeel neuropsychologie in de GZ-opleiding. Ook het monitoren van de kwaliteit van de opleiding tot Klinisch Neuropsycholoog is een van de speerpunten. Ontwikkeling en verspreiding van monodisciplinaire en multidisciplinaire richtlijnen en het organiseren van een geaccrediteerd jaarcongres maken deel uit van de activiteiten.

Om de belangen van de (klinisch) neuropsychologen te behartigen, wordt geparticipeerd in landelijke gremia en wordt o.a. een bijdrage geleverd aan de Hersenletsel Alliantie.

Vacature

Wil jij je expertise inzetten in het belang van collega-neuropsychologen en als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het psychologenveld? Dan kan de functie van algemeen bestuurslid van de sectie Neuropsychologie  NIP een leerzame, interessante en dynamische uitdaging voor je zijn.

 

Bekijk de werkweek van voorzitter Anne Buunk – Dag 1

Bekijk de werkweek van voorzitter Anne Buunk – Dag 2