NIP

Home Secties Sectie Neuropsychologie Accreditatie FESN en INS (neuro)

Accreditatie voor FESN en/of INS

Als exclusieve dienst voor de NIP-leden verzorgt en bekostigt de sectie Neuropsychologie standaard jaarlijks de accreditatieaanvraag herregistratie KP/KNP voor de FESN en de INS Midyear Europa. Accreditatieaanvragen voor andere congressen kunnen onder bepaalde voorwaarden op aanvraag worden gedaan. Hieronder lees je de spelregels.

  • Ben je NIP-lid, aanwezig bij FESN en/of het INS Midyear Europa congres en wil je in aanmerking komen voor accreditatie? Geef minimaal vijf weken voorafgaand aan het congres via neuropsychologie@psynip.nl je aanwezigheid door, zodat we je op de NIP-deelnemerslijst kunnen vermelden.
    Teken de NIP-deelnemerslijst tijdens het congres! Mocht je op het laatste moment aansluiten, zorg er dan zelf voor dat je tijdens het congres nog op de lijst komt.
  • Na afloop van het congres kom je niet meer in aanmerking voor accreditatie als je de NIP-deelnemerslijst niet hebt getekend tijdens het congres.
  • Wil je in aanmerking komen voor accreditatie voor een ander congres dan de FESN of INS Midyear Europa? Laat dit minimaal vijf weken voorafgaand aan het congres weten via neuropsychologie@psynip.nl. Bij minimaal vier verzoeken van NIP-leden voor hetzelfde congres, dienen we de accreditatie-aanvraag in. Spoor je NIP-collega’s die naar hetzelfde congres gaan dus aan om ook een verzoek in te dienen.
  • Deze service wordt exclusief aangeboden aan NIP-leden.