NIP

Home Over ons Actieve ledenavond 5 oktober 2022

Actieve leden ontmoetten elkaar op 5 oktober

Op 5 oktober jl. vond de “actieve leden” avond 2022 plaats in Utrecht. Tijdens deze jaarlijkse traditie zetten we actieve leden in het zonnetje, en bedanken wij hen voor al het werk dat ze voor onze vereniging verzetten. Dankzij deze leden kunnen wij de psychologie én de psycholoog in Nederland nog beter positioneren.

Dit jaar waren er voor het eerst leden van beide voormalige verenigingen bij aanwezig: leden van zowel de voormalige NVGzP als het voormalige NIP maakten tijdens deze avond informeel kennis met elkaar. Monique Rook, directeur van het NIP, licht toe:

“Ik ben heel blij dat we deze avond georganiseerd hebben. Want we zijn natuurlijk trots op onze actieve leden! En actieve leden hebben we als beroepsvereniging ook absoluut nodig. De experts uit de beroepsgroep die actief zijn binnen onze secties, kamers en commissies hebben een veelheid aan belangrijke functies. Van agenda settend tot informerend en van leden die bijvoorbeeld webinars organiseren tot leden die video’s maken en nog veel meer. Ik heb ook weer met veel nieuwe actieve leden kennisgemaakt, vanuit beide clubs. Daarnaast heb ik ter plekke mensen aan elkaar kunnen voorstellen en verbinden. Om me heen zag ik iedereen levendig in gesprek en velen bedankten ons na afloop voor de geslaagde avond.”