NIP

Voor de pers

Het NIP is met ruim 17.000 leden al meer dan 80 jaar de grootste vereniging van psychologen in Nederland. Wij ondersteunen psychologen, bewaken de professionele norm van ons vak en bevorderen een hoge wetenschappelijke standaard. We behartigen de belangen van psychologen, we bevorderen de inzet van de psychologie, versterken de positie van psychologen van alle beroepsniveaus en in alle werkvelden en we ondersteunen de leden in hun beroepsuitoefening.

Door de vele verzoeken zijn wij helaas niet in de gelegenheid om op vragen en verzoeken van studenten journalistiek te reageren. Daarnaast gaan we niet in op commerciële media-uitingen zoals branded content en advertorials, wij werken alleen op basis van free publicity.

  • Neem voor vragen contact op met het NIP via (030) 820 1500
  • Of mail naar pers@psynip.nl.

Veelgestelde vragen door de pers

Hoe vind ik de juiste deskundige?

Het NIP heeft bijna 17.000 leden die deskundig zijn op diverse gebieden. Wij kennen niet al onze leden, dus het kan even duren voor we de juiste persoon hebben gevonden. Het helpt als je zo specifiek mogelijk je uitvraag doet. Stel jouw vraag over een deskundige daarom via onderstaande contactgegevens. Vermeld dan duidelijk het onderwerp, de actuele aanleiding en de deadline.

Wat is het standpunt van het NIP?

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en vermeld duidelijk het onderwerp waar je een standpunt over wilt hebben, de actuele aanleiding en de deadline.

Niet gevonden wat je zocht?

Wij helpen je graag verder!

Pers kan voor meer informatie contact met ons opnemen via:

Mail: pers@psynip.nl
Telefoonnummer: (030) 820 1500