NIP

Home Nieuwskamer Welkom op onze vernieuwde website!

Geschreven op:

Welkom op onze vernieuwde website!

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen, onze website is vernieuwd! Frisser, beter leesbaar en met een duidelijkere structuur. Met als resultaat dat informatie beter vindbaar is. Op dit moment (donderdag 18 aug) werken een aantal onderdelen op de site nog niet (goed). Daar wordt hard aan gewerkt.

Waar vind je welke info? We lichten een aantal onderdelen uit.

Het beroep
In het menu-item ‘Het beroep’ vind je een overzicht van alle informatie die voor jou als psycholoog relevant kan zijn. Van beroepskwaliteit en registraties tot COTAN. 

Lidmaatschap
Onder lidmaatschap is informatie voor zowel potentiële leden als voor leden terug te vinden, zoals kortingen en diensten. Je kunt hier tevens de voorwaarden van lidmaatschap terugvinden en de tarieven bekijken. 

Actueel
De meest recente nieuwartikelen vind je op de homepagina. Het overzicht van al het nieuws vind je ook terug in de nieuwskamer, in de groene balk helemaal bovenin.

NIP webinars
Wil je graag een NIP webinar terugkijken dan vind je deze terug onder het kopje ‘Meer NIP’. De komende tijd breiden we deze pagina nog verder uit, het overzicht van alle webinars is dus nog niet compleet.  

Vraag & aanbod
Ben je op zoek naar vacatures voor psychologen? Kijk in het hoofdmenu bij Vraag & aanbod. 

Thema’s
Informatie over een thema, zoals de curatieve GGZ en zorg voor de jeugd, vind je ook via het menu-item ‘Meer NIP’. Je vindt onder het thema meer verdiepende informatie en relevante links.  De komende tijd breiden we deze pagina nog verder uit, het overzicht van alle thema’s is dus nog niet compleet

Vind een psycholoog
Hier vind je alle bij het NIP aangesloten psychologen. Je vindt de tool onder het kopje ‘Meer NIP’.  

Ben je zelf aangesloten bij het NIP en kun je niet al je gegevens terugvinden in ‘vind een psycholoog’, maar wil je dat wel? Dan kun je rechtsboven klikken op inloggen en na inlog in ‘Mijn NIP’ je gegevens wijzigen.

Fusie NIP en NVGzP
Het NIP en de NVGzP zijn voornemens om per 1 oktober 2022 samen als één vereniging verder te gaan. Hierna wordt gezamenlijk gewerkt aan een nieuwe huisstijl zowel als een nieuwe inrichting van deze website.

We blijven de website ontwikkelen, verbeteren en uitbreiden met actuele en relevante informatie. Hebben we iets over het hoofd gezien? Heb je een tip of mis je iets? Mail dan naar webredactie@psynip.nl