NIP

Home Nieuwskamer Nieuwe vereniging, nieuw jasje

Geschreven op:

Nieuwe vereniging, nieuw jasje

Het is je misschien al opgevallen toen je op onze homepagina kwam, maar vanaf vandaag (4 januari 2023) kun je onze nieuwe huisstijl bewonderen op de website!

Want bij een nieuwe vereniging hoort natuurlijk een fonkelnieuw uiterlijk. Samen met een extern communicatiebureau hebben wij de afgelopen maanden een nieuwe huisstijl ontwikkeld die je vanaf vandaag op steeds meer plekken zult tegenkomen.

Bij het ontwikkelen van de huisstijl vonden we het belangrijk een herkenbaar ontwerp te maken met een warme en menselijke uitstraling. Niet alleen hebben we een kersvers logo, ook het kleurgebruik en het lettertype zijn vers van de pers. In de nieuwe huisstijl staat fotografie centraal. Onze fotografie gaan we daarom de komende maanden vernieuwen. We willen onze nieuwe beelden extra glans geven door jullie, de leden, daar de hoofdrol in te geven, en dus op de foto te zetten. Verdere informatie daarover volgt!

In januari verschijnen ook de nieuwsbrieven in hun nieuwe jasje. In februari en maart zullen de rest van onze communicatie-uitingen er één voor één vernieuwd en vlot uit gaan zien.