NIP

Home Nieuwskamer K&J-psychologen NIP krijgen vrijstelling voor gz-opleiding

Geschreven op:

Kinder- en jeugdpsychologen NIP krijgen vrijstelling voor gz-opleiding

Het NIP en Stichting EVC voor psychologen gaan samen aan het zogeheten scenario 1 van het EVC-advies uit het programma Adaptieve Psychologische Vervolgopleiding (APV) uitvoeren. EVC staat voor Eerder Verworven Competenties. In het advies van programma APV over EVC zijn verschillende scenario’s uitgewerkt voor hoe ervaren psychologen in verkorte trajecten in aanmerking kunnen komen voor een gz-registratie. Scenario 1 houdt in dat psychologen die geregistreerd staan als Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP in aanmerking komen voor een eenmalige, volledige vrijstelling van de gz-opleiding. We zijn blij dat we nu deze mogelijkheid kunnen bieden.

Aanmelden voor scenario 1

Stond je op 1 maart 2023 geregistreerd als K&J psycholoog NIP en had je geen gz-registratie? Dan kom je in aanmerking om binnen scenario 1 een eenmalige, volledige vrijstelling van de gz-opleiding te krijgen. Je hebt rond 27 maart een mail ontvangen met een link om je aan te melden.

Een hoofdopleider beoordeelt je aanvraag. Na akkoord door de hoofdopleider ontvang je een certificaat waarmee je je kunt inschrijven in het BIG-register.

We houden je vanaf nu regelmatig op de hoogte van de voortgang op onze website.

TIP: vanwege de drukte is PE-online soms niet bereikbaar. Probeer via Mijn NIP in te loggen, of probeer het op een later moment. De deadline is 21 april, dus er is nog voldoende tijd.

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen.

 

Ik heb geen mail ontvangen

Ben je geregistreerd als K&J psycholoog NIP, heb je geen gz-registratie, maar heb je geen mail ontvangen, stuur dan een e-mail aan registraties@psynip.nl.

Nationale beeldbank