NIP

Home Nieuwskamer Help jij mee het NIP Jaarcongres 2023 vorm te geven?

Geschreven op:

Help jij mee het NIP Jaarcongres 2023 vorm te geven?

Het NIP Jaarcongres 2023 wordt het uitgelezen moment om samen in de veelzijdige wereld van psychologie te duiken. Dat gaan we samen met onze (aspirant-)leden organiseren. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er binnen het vak, waar is extra behoefte aan onze stem(men) en waar maken we verschil?

Dit jaar vindt het NIP Jaarcongres plaats op vrijdag 9 juni 2023 (save the date!). Dit betekent dat we achter de schermen al hard bezig zijn met de voorbereidingen. We vinden het belangrijk dat de inhoud goed aansluit bij de behoefte van onze leden en daarom hebben we de Congres Commissie in het leven geroepen. Deze commissie bestaat uit een aantal NIP-leden die het leuk vinden om mee te denken over het overkoepelende thema van het congres en de doorvertaling van dat thema naar concrete onderwerpen en mogelijk geschikte sprekers.

Tijdens een drietal bijeenkomsten (één in december en twee in januari) brengt de Congres Commissie advies uit. Heb je interesse om hieraan bij te dragen? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten via bijeenkomstennip@psynip.nl.