NIP

Home Nieuwskamer Akwa GGZ lanceert nieuwe website GGZ Netwerken

Geschreven op:

Akwa GGZ lanceert nieuwe website GGZ Netwerken

Deze week lanceerde Akwa GGZ een nieuwe website voor de lerende netwerken in de GGZ. Op de website heeft elk netwerk een eigen pagina waarin onder andere het doel, de activiteiten, best practices, nuttige links en aanvullende informatie van het netwerk gedeeld worden. Zo kunnen ook andere organisaties, professionals, patiënten en naasten geïnspireerd worden en leren van de uitkomsten van deze lerende netwerken.

Samen leren en verbeteren is onmisbaar voor het leveren van goede zorg. In de GGZ zijn daarom verschillende formele en informele lerende netwerken actief waarin professionals, ervaringsdeskundigen en naasten ervaringen en inzichten met elkaar delen die leiden tot verbetering van kwaliteit van zorg. Akwa GGZ biedt projectmatige, financiële en communicatieve ondersteuning aan deze lerende netwerken met het programma GGZ Netwerken en werkt hierin samen met de alliantiepartijen, waaronder het NIP, en hun leden.

Neem nu een kijkje op de website om meer te ontdekken over de netwerken die vanuit het programma GGZ Netwerken worden ondersteund.