NIP

Home Voordeel voor leden Video’s psychotherapie en diagnostiek

Video's psychotherapie en diagnostiek

Korting Psyflix voor NIP-leden

Het NIP biedt speciaal voor NIP-leden een korting van 20% voor de duur van 3 maanden voor Psyflix! Psyflix biedt een breed aanbod van video’s over alle mogelijke onderwerpen binnen psychotherapie en diagnostiek. Van webinars tot live masterclasses en rollenspellen. De sprekers zijn toonaangevende (inter)nationale experts binnen hun gebieden.

Vanuit het NIP vinden we de kwaliteit van de beroepsuitoefening van groot belang. We stimuleren professionals dan ook op up-to-date te blijven via bijscholing. Psyflix is daar een mooie manier voor. NIP-leden als Ad Kerkhof, Claudi Bockting, Hanneke Visser en Debby Gerritsen waren al te gast als spreker.

In deze korte promo geven Psyflix-oprichter Tim Wind en NIP-directeur Monique Rook aan waarom ze deze actie gestart zijn:

Word lid of log in

  • Krijg exclusief toegang tot een schat aan informatie: van vakinhoudelijke webinars en evenementen tot aan kosteloos advies bij beroepsethische dilemma’s
  • Onderscheid jezelf als professional met onze registraties en merknamen
  • Je belangen worden behartigd in Den Haag en je draagt bij aan het bewaken van de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de positie van de psychologen
  • Ontvang iedere maand Tijdschrift de Psycholoog