NIP

Home Kies een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G

Kies een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G

Wil je je team (weer) gemotiveerd krijgen? Zowel het ziekteverzuim als het verloop laten dalen? Of de productiviteit verhogen? Kies dan niet zomaar een psycholoog. Kies een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G!

Download de brochure

 

Een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G is een psycholoog die zich onderscheidt door het blijvend ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G heeft na een universitaire opleiding een tweejarig postmaster opleidingstraject gevolgd en voldoet aan
de vakbekwaamheidsnorm van het NIP voor zelfstandig werken met cliënten en/of cliëntsystemen. Hij of zij heeft zich bovendien verbonden aan de NIP Beroepscode voor psychologen en is daar via tuchtrecht ook op aan te spreken. Een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G, kortom, is niet ‘zomaar’ een psycholoog.

Download nu de brochure.

Marise Born

Waarom een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G een grote rol kan spelen in het selectieproces, volgens Hoogleraar Personeelspsychologie Marise Born.

Han Noten

Ontdek welk probleem Han Noten, voorzitter Ambulancezorg Nederland, bij de NS wist op te lossen dankzij de inzet van een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G.

Jeroen Meliëzer

Een organisatie op onconventionele wijze motiveren? Laat dat maar aan een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G over…

Caline Horváth

Wat zijn de drijfveren om Registerpsycholoog NIP A&O/A&G te worden? Bekijk de video met Caline Horváth, Registerpsycholoog in opleiding.

Nationale beeldbank

Vind een Registerpsycholoog NIP A&O/A&G

Op zoek naar een Registerpsycholoog NIP Arbeid- & Organisatie? Gebruik dan onze zoekmachine Vind een Psycholoog.

Heb je nog vragen of wil je weten of een bepaalde psycholoog Registerpsycholoog NIP A&O/A&G is? Neem contact met ons op via (030) 82 01 500 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur).