NIP

Home Workshop Jeugd – Aan de slag met de richtlijnen

Workshop Jeugd – Aan de slag met de richtlijnen

Op 29 september en 6 oktober organiseren de beroepsverenigingen NIP, NVO en BPSW samen met het NJi de workshop ‘Aan de slag met de richtlijnen’. Tijdens deze workshop ga je als jeugdprofessional zelf aan de slag met de richtlijnen. Zo ervaar je hoe ondersteunend de richtlijnen kunnen zijn en hoe het toepassen van de richtlijnen in je eigen werk makkelijker wordt.

Deze workshop is het vervolg van het webinar ‘Goed van start met de richtlijnen’ dat plaatsvond op 2 juni. Hier werd uitgelegd hoe de richtlijnen tot stand komen, waar deze uit bestaan en hoe je hiermee kunt werken. De aanwezige jeugdprofessionals reageerden enthousiast en wilden een volgende keer graag gericht aan de slag met casuïstiek. Dat gaan we doen tijdens de workshop ‘Aan de slag met de richtlijnen’.

Inschrijven en kosten

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan de workshop.

Ben je geïnteresseerd? Geef je nu op voor één van de volgende workshops via onderstaande button:

  • Donderdag 29 september 15:00 – 16:30 uur, locatie NIP (Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht) (= VOL, aanmelden niet meer mogelijk)
  • (Donderdag 6 oktober 15:00 – 16:30 uur, online). (= VOL, aanmelden niet meer mogelijk)

Je kan je niet meer aanmelden. Voor 29 september kan je je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen door een mailtje te sturen naar bijeenkomstennip@psynip.nl.

Organisatie: sectie Jeugd
Locatie: NIP – Utrecht