NIP

Home Webinar ‘Van ziekte naar gezondheid’ met spreker Rudolf Ponds

Webinar ‘Van ziekte naar gezondheid’ met spreker Rudolf Ponds

Online

Resultaten enquête passende zorg door sectie GGZ

Mag je als psycholoog nog wel blijven doen wat je altijd deed? Wordt je werk als psycholoog straks anders? De ggz is continu in beweging, en de term passende zorg duikt overal op. Wij informeren je graag over wat dit precies inhoudt voor jou, maar krijgen ook graag jouw input, want passende zorg gaat over de uitoefening van jouw vak, iedere dag.

 

Meld je direct aan

We nemen jouw input mee 
Toekomstige veranderingen in ggz-land worden nú bedacht. Zorg dat je erbij bent en erover mee praat en denkt. Wij nemen de input mee naar de tafels waar de besluiten worden genomen. We starten op 8 september met een gratis webinar, en houden daarna in november, februari en maart een drieluik Passende Zorg op locatie in Utrecht. Meld je vandaag nog aan voor het webinar en mis de aftrap niet.

Programma webinar 8 september 

15.00 uur          Prof. dr. Rudolf Ponds trapt het webinar af met zijn visie op en ervaringen met passende zorg. Waarom is het belangrijk om ons hiermee bezig te houden? Wat houden de ontwikkelingen in voor onze dagelijkse werkzaamheden als psycholoog?

15.15 uur         Resultaten enquête passende zorg . We vroegen jullie als psychologen werkzaam in de ggz om een aantal vragen in te vullen over passende zorg. In hoeverre ben je daar al bekend mee? Pas je binnen je instelling of praktijk al onderdelen van passende zorg toe? Bijv. het inzetten van ervaringsdeskundigheid, samen beslissen of gezondheid i.p.v. ziekte centraal stellen?

Is dit herkenbaar voor jou? Loop jij hier zelf ook tegenaan? We gaan hierover tijdens dit webinar graag in gesprek met jou.

16.00 uur         Afsluiting

 

Aanmelden 
Dit webinar is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton. Je ontvangt gelijk de toegangslink via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

 

Drieluik Passende Zorg – Van ziekte naar Gezondheid
We nodigen je graag uit om als vervolg op het webinar tijdens het drieluik verder met ons in gesprek te gaan over dit belangrijke onderwerp op 24 november, 2 februari 2024 en 15 maart 2024 in Utrecht. 

Tijdens het drieluik leer je o.a. over:

  • De theoretische kaders van passende zorg en hoe je dit het best implementeert in je organisatie
  • Perspectief vanuit de wetenschap en praktische voorbeelden
  • Innovatieve mogelijkheden

Via onderstaande button vind je meer informatie over het drieluik.