NIP

Home Webinar – Hoe ga je vanuit de OR om met signalen van burn-out, grensoverschrijdend gedrag en discriminatie?

Webinar – Hoe ga je vanuit de OR om met signalen van burn-out, grensoverschrijdend gedrag en discriminatie?

De OR heeft een belangrijke rol als het gaat om het welbevinden van werknemers en het kan het succes van de organisatie beïnvloeden. In dit webinar gaan we in op wat er in de organisatie kan spelen op het gebied van mentale gezondheid van werknemers.

 

Je bent het mogelijk al tegengekomen in je organisatie; problemen als long COVID en re-integratie na ziekte, hybride werken, grensoverschrijdend gedrag, pesten op het werk of discriminatie. Denk ook aan: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat medewerkers de spanningen rondom een fusie of reorganisatie zo goed mogelijk aankunnen? Heeft onze organisatie een burn-out preventie programma nodig, en zo ja, hoe implementeren we dat?

Wil je meer weten van een professional hoe je hier als OR-lid mee om kan gaan? Dat kan! Neem op 10 oktober eenvoudig en laagdrempelig deel aan het verkennende Webinar, waarin je handvatten en een casus krijgt aangereikt over welke professionals je kunt benaderen voor advies en hoe dat dan gaat. Er zijn geen kosten aan verbonden om deel te nemen.

 

Datum: 10 oktober 2022 
Tijdstip
: 17.00-18.00 uur

Organisatie: FBZ en Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
Locatie: online
Kosten: gratis

Schrijf je nu in via Zoom.