NIP

Webinar met Hanna Verboom over documentaire ‘Uit de schaduw’ + ALV sectie GGZ

Jarenlang worstelt actrice en filmmaker Hanna Verboom met haar bipolaire stoornis. Er werd haar op het hart gedrukt hier vooral niets over te zeggen, want dan zou ze nooit meer aan werk komen. Met haar korte documentaire Uit de schaduw doorbrak ze het stilzwijgen en vertelt ze over haar persoonlijke ervaringen.

Vanuit de sectie GGZ hebben wij Hanna uitgenodigd om tijdens dit webinar te komen spreken over haar ervaringen. Wat wil zij de GGZ meegeven? Wat kunnen wij als psychologen doen om openheid m.b.t. psychische problematiek te bevorderen? We gaan hierover uitgebreid met Hanna in gesprek.

Voorafgaand aan het webinar vindt de jaarlijkse ALV van de sectie GGZ plaats. Wil je weten wat de sectie GGZ precies voor je doet? Of wil je input geven aan de sectie over wat zij zeker zouden moeten oppakken? Dit is je kans! Maak kennis met de bestuursleden en laat horen wat je belangrijk vindt tijdens de ALV.

Tijdens deze online bijeenkomst op donderdagavond 23 maart praat het sectiebestuur je bij over het afgelopen jaar, presenteren zij de geplande activiteiten en doelstellingen voor het komend jaar en is er ruimte voor stellen van vragen. Vervolgs volgt een inhoudelijk webinar, waarbij we in gesprek gaan met Hanna Verboom over haar documentaire ‘Uit de schaduw’. De documentaire is te bekijken via de website van Cinetree, het filmplatform dat Hanna in 2014 oprichtte.

Programma 23 maart
19.30 uur          Welkom en voorstellen bestuursleden sectie GGZ
19.40 uur          Korte terugblik behaalde doelen 2022 en plannen voor 2023
20.00 uur          Webinar met Hanna Verboom over haar documentaire ‘Uit de schaduw’.
21.00 uur          Gelegenheid voor vragen
21.15 uur          Afsluiting

Online
De ALV en het webinar vinden plaats via Zoom. Uiterlijk een uur voorafgaand wordt de link aan je toegezonden via het e-mailadres dat je bij aanmelding opgeeft.

Aanmelden
Deze ALV en het webinar zijn gratis en exclusief toegankelijk voor NIP-leden.

Hier aanmelden