NIP

Home Online startersavond

Online startersavond

Online

Ben je recent begonnen met werken of ben je (bijna) afgestudeerd? Dan is deze bijeenkomst echt iets voor jou!

Op 19 juni aanstaande van 19:30-21:00 uur organiseren SPS-NIP en Sectie Starters van het NIP een online startersavond! Het doel van deze avond is om studenten en startende psychologen meer inzicht te geven in de struikelblokken tijdens de weg naar het werkveld. En hoe die aan te pakken. En om een beeld te krijgen van hoe werken als net begonnen psycholoog eruitziet. De avond begint met een plenaire sessie waar verschillende starters wat vertellen over hun ervaringen als beginnend psychologen. Aansluitend is er ruim gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers.

 

Zien we jou 19 juni?

Meld je hier aan!

De sprekers

Katja Feiler
Mijn naam is Katja Feiler en ik ben in 2017 afgestuurd aan de Universiteit Leiden. Tijdens en na mijn studie heb ik in de verslavingszorg en in mijn werk met expats ervaring opgedaan als psycholoog. In deze periode was ik ook actief bij het NIP. Dat maakt het voor mij des te leuker om nu weer een bijdrage te mogen leveren bij een SPS-NIP en starters event.

Op dit moment ben ik in opleiding tot GZ-psycholoog en werk ik zowel bij G-kracht, als ook bij Pieter van Foreest. De twee werkplekken zijn heel divers en vullen elkaar goed aan: bij G-kracht werken wij met mensen met persoonlijkheidsproblematiek en bij Pieter van Foreest werk ik met ouderen, waar ik vooral bezig ben met neuropsychologisch onderzoek.

Naast mijn werk heb ik de afgelopen jaren ook cursussen in de Cognitieve Gedragstherapie, Schema Therapie en Persoonsgerichte Experiëntiële Therapie gevolgd.

Ik kijk ernaar uit om jullie online te leren kennen en om jullie vragen te beantwoorden.

Melissa Alberts
Hoi! Graag stel ik me even aan je voor. Ik ben Melissa, 30 jaar jong en in juli ’22 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting Clinical Child and Adolescent Psychology. Inmiddels ben ik sinds september vorig jaar werkzaam binnen FACT Jeugd en Gezin bij Youz. Geen dag is hetzelfde en dat maakt voor mij het werken binnen FACT zo leuk. Wil je hier meer over weten of wil je weten hoe je er voor kunt zorgen dat jij wordt uitgenodigd voor die ene toffe baan? Kom dan vooral naar de startersavond en stel al je vragen! Ik kijk er naar uit om je daar te ontmoeten!

Marijne van der Meer
Mijn naam is Marijne van der Meer en ik ben werkzaam als psycholoog in specialistisch GGZ voor kinderen en jongeren bij Kinnik. Ik werk zowel op de polikliniek als op de deeltijdbehandeling (en tijdelijk ook één dag per week als praktijkondersteuner voor kind en jeugd bij de huisarts). De problematiek die wij zien is zeer breed, onder andere ontwikkelingsproblematiek, angst, trauma, stemmings- en emotieregulatiestoornissen en systemische problematiek. Wij bieden zowel diagnostiek als behandeling (individueel en in groepsverband). Op de deeltijdbehandeling zien wij voornamelijk jongeren met complexe problematiek waarbij een combinatie van behandelingen gegeven wordt. Mijn werk in de kind- en jeugdpsychiatrie is gevarieerd, uitdagend en vooral ontzettend leuk. Mocht je meer willen weten, dan vertel ik het je graag!

Isa van den Brand
In 2022 heb ik mijn master Klinische Psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens mijn bachelor psychologie aan de Universiteit Leiden heb ik tegelijkertijd communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds maart 2022 werk ik als basispsycholoog bij Psychotherapie en diagnostiek Leiden en voer ik behandelingen en diagnostische onderzoeken uit. Naast het geven van behandelingen en het uitvoeren van diagnostiek ben ik werkzaam bij 113 Zelfmoordpreventie als Junior Onderzoeker, waar ik onderzoek doe naar het proces van suïcidale gedachten middels interviews met nabestaanden alsook met mensen die een poging hebben ondernomen. Daarnaast ben ik verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam als werkgroep docent Klinische Gespreksvoering, waar ik bachelor studenten laat kennismaken en experimenteren met de rol van psycholoog. Ook werk ik voor Astare als sociotherapeut, waarvoor ik word uitgezonden naar verschillende open/gesloten psychiatrische afdelingen en vanuit mijn menselijkheid contact probeer aan te gaan met mensen in een psychologische crisis.

Sanne Hoekstra
Sinds Juni 2022 ben ik afgestudeerd als (neuro) psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. In mijn werk als psycholoog in de ouderenzorg zijn mijn taken gericht op teambegeleiding en (mediatieve) behandeling, neuropsychologische- en stemmings diagnostiek op psychogeriatrische en somatische afdelingen. Als psychologisch medewerker bij de Hoogstraat Revalidatie neem ik neuropsychologische onderzoeken af om de gevolgen van hersenletsel in kaart te kunnen brengen.

Datum

19 juni 2023, 19.30 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden

De startersavond is gratis voor NIP-leden en SPS-NIP-leden. Niet leden betalen een tarief van €2,50. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Het evenement vindt online plaats. Enkele dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je een deelnamelink in je mailbox.