NIP

Home Impactdag OOA & A&O NIP – 19 september 2023

Impactdag OOA & A&O NIP – 19 september 2023

Het thema van vorig jaar sociale veiligheid en professionele advisering krijgt een vervolg. Samen met Sectie A&O NIP en de Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen, gaan we opnieuw impact maken en met elkaar in gesprek over dit onderwerp.

Dit jaar hebben we een inspirerend middagprogramma samengesteld. We beginnen om 12:00 uur met een uitgebreide lunch, om 13:00 uur gaat het programma van start. Met trots presenteren we de prachtige line-up aan sprekers voor deze middag: Aukje Nauta, Marijke Spanjersberg en Joost Kampen.

Joost Kampen is veranderkundige en combineert praktijk en wetenschap. Hij promoveerde in 2011 bij prof. dr. Léon de Caluwé op de theorie van de verwaarloosde organisatie. Hij werkte voor verschillende adviesbureaus waaronder Bakkenist en Van de Bunt. Nu werkt hij vanuit een eigen adviespraktijk en is hij aangesloten bij de Ambachtsschool voor organiseren en veranderen. Hij doet interventieonderzoek en publiceert regelmatig in vakbladen en wetenschappelijke tijdschriften, ook internationaal, verzorgt een eigen leergang en doceert aan de Vrije Universiteit, Universiteit Twente, SIOO, Business School Nederland, NBA Opleidingen en AOG School of Management. Zie verder: www.joostkampen.nl.

Dr. Marijke Spanjersberg is zelfstandig organisatieadviseur, gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken. Ze helpt bij vastgelopen samenwerking en geeft les over systeeminterventies. Ze is ook een maker. Zo maakte ze met Cruxcreaties een systeemspel en met haar echtgenoot een analysetool voor relatienetwerken. Ze schrijft met enige regelmaat over haar werk. Haar laatste boek Tussentaal verscheen in 2022 bij Uitgeverij IJzer.

Aukje Nauta is spreker, schrijver en psycholoog. Haar jongste boek is Nooit meer doen alsof. Eerder schreef ze managementboeken als Tango op de werkvloer en Anders Werken. Ze is veelgevraagd expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Aan de Universiteit Leiden is ze hoogleraar organisatiepsychologie, een bijzondere leerstoel mogelijk gemaakt door opleidingsinstituut Sioo. Tot 2022 was ze partner van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Werkte bij TNO en Randstad en was vier jaar lang kroonlid van de SER.

Conceptprogramma:
11:30 uur        Inloop/ontvangst
12:00 uur        Lunch
13:00 uur        Start programma met warming-up
13:30 uur        Joost Kampen
14:30 uur        Break
14:45 uur        Aukje Nauta
15:45 uur        Break
16:00 uur        Marijke Spanjersberg
17:00 uur        Evalueren
17:30 uur        Netwerkborrel

Tarieven

NIP-leden – € 95
niet NIP-leden – € 150

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden.

Accreditatie

Accreditatie voor NIP-leden wordt aangevraagd.

Locatie 

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20 3769 AS Soesterberg,