NIP

Home OVAL event: Mentaal en fysiek sterk!

OVAL event: Mentaal en fysiek sterk!

Met veel plezier ben je uitgenodigd voor de officiële opening van de Week van de Werkstress. Het wordt een inspirerende ochtend met het thema: Mentaal en fysiek sterk!

NIP is partner van de Week van de Werkstress. Als NIP lid kun je deelnemen aan het openingsevent op 14 november met o.a. NIP-lid Richta IJntema als key note spreker.

Wat: opening OVAL Week van de Werkstress 2022 Mentaal en Fysiek sterk!
Wanneer: maandag 14 november van 09.00u tot 14.00u (incl. lunch)
Waar: Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1 te Breda

Programma

Dagvoorzitter Wouter de Jong leidt ons gedurende de ochtend door het interactieve programma dat bestaat uit:

  • Opening Week van de Werkstress door Hanneke van den Bout, Directeur Veilig en Gezond Werken van het Ministerie SZW en Elwin Wolters, directeur OVAL;
  • Collegetour: HRM studenten van de Avans Hogeschool stellen prikkelende vragen aan Hanneke van den Bout en Elwin Wolters
  • Keynote spreker: Dr. Richta IJntema gaat op zoek naar psychologische veerkracht: wat is het en hoe je kan het versterken?
  • Een inspirerend gesprek met HR- professionals en OVAL-leden. Hoe zorg je er als organisatie voor dat medewerkers mentaal en fysiek sterk blijven en worden. Welke trends en ontwikkelingen signaleren zij?
  • Oud- topsporter Mark Tuitert vertelt op openhartige wijze hoe je om kan gaan met onzekerheid als het tegenzit. Hoe ga je om met (mentale) tegenslagen?
  • Afsluitende netwerklunch: na het programma is er ruimte om onder het genot van een broodje na te praten over het event en je netwerk uit te breiden.

Meer informatie over de sprekers vind je hier.

Aanmelden

Aanmelding voor het OVAL-event staat vanaf nu open voor OVAL-leden en partners van de Week van de Werkstress. Aanmelden kan t/m maandag 7 november via deze link.
Let op: het aantal plekken is beperkt!