NIP

Home BAPD NIP webinar: alternatieve modellen voor de DSM

BAPD NIP webinar: alternatieve modellen voor de DSM

Een NIP-Webinar door Marc Hendriks en Paul van der Heijden.

Wegens succesvolle eerdere edities organiseert de BAPD NIP-commissie opnieuw een Diagnostiekmiddag. Het webinar is toegankelijk voor iedereen en is zeker een aanrader voor een ieder, die supervisie geeft ten behoeve van de Basisaantekening Psychodiagnostiek NIP (BAPD).

Over de sprekers

Marc Hendriks
Dr. Marc Hendriks is werkzaam als klinisch neuropsycholoog bij Kempenhaeghe, academisch centrum voor epilepsie en als hoofddocent diagnostiek voor de opleiding tot klinisch psycholoog specialist bij Rino Zuid. Hij is als docent en onderzoeker verbonden aan het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Paul van der Heijden
Prof. dr. Paul van der Heijden is werkzaam als klinisch psycholoog, opleider en onderzoeker bij Reinier van Arkel, en als waarnemend hoofdopleider en hoofddocent diagnostiek voor de opleiding tot klinisch psycholoog specialist bij SPON / RCSW. Hij is als bijzonder hoogleraar verbonden aan het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Datum
Dit webinar vindt plaats op vrijdag 16 december van 14:30-17:00 uur

Kosten

€ 15,- voor NIP-leden
€ 95,- voor niet NIP-leden

Terugkijken

Het webinar is na afloop door NIP-leden terug te kijken via www.psynip.nl/webinars

Accreditatie

Voor dit webinar wordt accreditatie aangevraagd voor herregistratie KP/KNP, Eerstelijnspsycholoog NIP, A&G psycholoog NIP en K&J psycholoog NIP.  Accreditatie wordt alleen toegekend wanneer men aanwezig is tijdens de bijeenkomst en kan niet worden toegekend bij het terugkijken van het webinar.